יום חמישי, 10 באוקטובר 2013

סתיו כתום בטעם פמפקין


לפני 3 שנים רשמתי בבלוג הקודם את הפוסט "דלעות מופלאות".


מאז הספקנו להעביר כאן 3 פעמים את העונה הסתווית הכתומה 

(והקסומה) הזו,  ואפשר לאמר שהתרגלנו.



הכל פה הופך לכתום - העצים מחליפים את עלוותם לגוונים הללו 

ונדמה כי יחד אתם משתנה ו"מתכתמת" לה כל הסביבה, 

וכל זאת   כאמור - בטעם הכי עונתי  : בטעם של פמפקין  !

(וכן פמפקין זו מילה הרבה יותר מגניבה מדלעת.  צטערת)



בקור חטוף בסופר הסמוך לביתי ילמד אתכם קצת על מה הולך פה


טוב, אז מחוץ לסופר - דלעות דלעות ועוד דלעות... 







 



  




































אבל דלעות למיניהן בעונה הזו - זה מתבקש...   

חוצמזה יש לנו פה: 

קפה עם ניחוח פמפקין







































ולידו בארוחת הבוקר, אם תרצו - גרנולה בטעם פמפקין









































או אם תעדיפו - וואפלס או פאנקייק בטעם המדובר








































אם אתם בקטע של לאפות לחם פמפקין










































או עוגת פמפקין









































וחטיף - ככה לאמצע היום -  ממולא ב - נכון !








































ואם אנחנו ככה ברוח החטיפים     (- פעם נהגתי לאמר בצחוק שכאן זו ארץ 


החטיפים והחטיפות, היום אני כבר לא צוחקת על זה, ולא בגלל החטיפות...)


אז קרקרים עם מילוי ועם ציפוי מעל - מתאים לכם ?








































או שאתם יותר בכיוון של טוסטונים קראנצ'ים - 







































קראנברי הוא שחקן חיזוק לא רע בכלל - 








































יש מחית של פאמפקין - אם תרצו להכין לארוחת ערב פאי נחמד או מרק  








































או לחלופין - אם תרצו לקנות פאי מוכן - 










































או כאלה אישיים קטנים 








































ותנסו לשים את זה על העוף








































(או בסנדוויץ'...)


וליד זה - הולך הכי טוב - בירת פאמפקין - 









































ומה עם אלה ? 








































- רק בודקת את העירנות שלכם  

:)   .....





וקינוח ?   

תוכלו לבחור בין מקארונס של פמפקין 











































או אפילן גלידת פמפקין 










































או בכלל כיוון של פמפקין ברד פודינג










































ומה שהכי הכי טעים - הפאמפין ציז' קייק !









































עליה אני באמת ממליצה !  

(אם אפשר - עם וו'יפ קטן של קצפת מלמעלה)



- רשימה חלקית ביותר -

     

תנו לי בבקשה סתיו בטעם פמפקין.










10 תגובות:

  1. לאט לאט את הופכת לאמריקאית :)
    אני בקנאה על הכתום... יחד עם העלים, והרוחות. סתיו.

    השבמחק
    תשובות
    1. חחחח - אני בעצם היתי אמריקאית לפני הכל...

      והם בהחלט יודעים לחגוג את העונות, הסמלים וכל השאר.
      ומה שלא ציינתי - מי שיאכל את הכל - ייראה כמו - _____ ...


      מחק
  2. מסכן מי שלא אוהב פמפקינים.... או כתום.
    אני אוהבת את שניהם אז נראה לי שהייתי חוגגת בעונה זו של השנה.

    השבמחק
    תשובות
    1. אתמותק, חוגגת תמיד ! בכל עונה ובכל צבע....

      מחק
  3. בכלל לא הגזמתם שם בדרום... חחח :-) אז אצלנו אי אפשר למצוא חצי ממה שהראת כאן... LOL! ופמפקין פאי של אנה אולסון היא המוצלחת ביותר שטעמתי עד כה. אני מכינה אותה כבר שנים והיא מעולה לחלוטין (מתכון אם בא לך אצלי בבלוג)
    נשיקות סתוויות מהצפון המתקרר (עדיין יש ימים יפים וחמימים פה להפתעתי הרבה)
    מירה

    השבמחק
    תשובות
    1. בהחלט מתאים לי מתכון (אם כי אני לא בטוחה שיהיה לי מתי להכין כי אנחנו תמיד מטיילים בסיינקסגיבינג...) וימים חמימים יש פה תמיד. מוזמנת :-)

      מחק
  4. אילת המקסימה
    אני לא טיפוס של דלעת אבל בהחלט נראה לי שאני טיפוס של Pumpkin
    וחוץ מזה את פשוט מוכשרת ומקסימה בטירוף
    ולדעתי פעם אפילו היינו שכנות .... הילה

    השבמחק