לפני 3 שנים רשמתי בבלוג הקודם את הפוסט "דלעות מופלאות".
מאז הספקנו להעביר כאן 3 פעמים את העונה הסתווית הכתומה
(והקסומה) הזו, ואפשר לאמר שהתרגלנו.
(והקסומה) הזו, ואפשר לאמר שהתרגלנו.
הכל פה הופך לכתום - העצים מחליפים את עלוותם לגוונים הללו
ונדמה כי יחד אתם משתנה ו"מתכתמת" לה כל הסביבה,
וכל זאת כאמור - בטעם הכי עונתי : בטעם של פמפקין !
ונדמה כי יחד אתם משתנה ו"מתכתמת" לה כל הסביבה,
וכל זאת כאמור - בטעם הכי עונתי : בטעם של פמפקין !
(וכן פמפקין זו מילה הרבה יותר מגניבה מדלעת. צטערת)
בקור חטוף בסופר הסמוך לביתי ילמד אתכם קצת על מה הולך פה
טוב, אז מחוץ לסופר - דלעות דלעות ועוד דלעות...
אבל דלעות למיניהן בעונה הזו - זה מתבקש...
חוצמזה יש לנו פה:
קפה עם ניחוח פמפקין
ולידו בארוחת הבוקר, אם תרצו - גרנולה בטעם פמפקין
או אם תעדיפו - וואפלס או פאנקייק בטעם המדובר
אם אתם בקטע של לאפות לחם פמפקין
או עוגת פמפקין
וחטיף - ככה לאמצע היום - ממולא ב - נכון !
ואם אנחנו ככה ברוח החטיפים (- פעם נהגתי לאמר בצחוק שכאן זו ארץ
החטיפים והחטיפות, היום אני כבר לא צוחקת על זה, ולא בגלל החטיפות...)
אז קרקרים עם מילוי ועם ציפוי מעל - מתאים לכם ?
או שאתם יותר בכיוון של טוסטונים קראנצ'ים -
קראנברי הוא שחקן חיזוק לא רע בכלל -
יש מחית של פאמפקין - אם תרצו להכין לארוחת ערב פאי נחמד או מרק
או לחלופין - אם תרצו לקנות פאי מוכן -
או כאלה אישיים קטנים
ותנסו לשים את זה על העוף
(או בסנדוויץ'...)
וליד זה - הולך הכי טוב - בירת פאמפקין -
ומה עם אלה ?
- רק בודקת את העירנות שלכם
:) .....
וקינוח ?
תוכלו לבחור בין מקארונס של פמפקין
או אפילן גלידת פמפקין
או בכלל כיוון של פמפקין ברד פודינג
ומה שהכי הכי טעים - הפאמפין ציז' קייק !
עליה אני באמת ממליצה !
(אם אפשר - עם וו'יפ קטן של קצפת מלמעלה)
- רשימה חלקית ביותר -
תנו לי בבקשה סתיו בטעם פמפקין.
לאט לאט את הופכת לאמריקאית :)
השבמחקאני בקנאה על הכתום... יחד עם העלים, והרוחות. סתיו.
חחחח - אני בעצם היתי אמריקאית לפני הכל...
מחקוהם בהחלט יודעים לחגוג את העונות, הסמלים וכל השאר.
ומה שלא ציינתי - מי שיאכל את הכל - ייראה כמו - _____ ...
מסכן מי שלא אוהב פמפקינים.... או כתום.
השבמחקאני אוהבת את שניהם אז נראה לי שהייתי חוגגת בעונה זו של השנה.
♥
אתמותק, חוגגת תמיד ! בכל עונה ובכל צבע....
מחקבכלל לא הגזמתם שם בדרום... חחח :-) אז אצלנו אי אפשר למצוא חצי ממה שהראת כאן... LOL! ופמפקין פאי של אנה אולסון היא המוצלחת ביותר שטעמתי עד כה. אני מכינה אותה כבר שנים והיא מעולה לחלוטין (מתכון אם בא לך אצלי בבלוג)
השבמחקנשיקות סתוויות מהצפון המתקרר (עדיין יש ימים יפים וחמימים פה להפתעתי הרבה)
מירה
בהחלט מתאים לי מתכון (אם כי אני לא בטוחה שיהיה לי מתי להכין כי אנחנו תמיד מטיילים בסיינקסגיבינג...) וימים חמימים יש פה תמיד. מוזמנת :-)
מחקאילת המקסימה
השבמחקאני לא טיפוס של דלעת אבל בהחלט נראה לי שאני טיפוס של Pumpkin
וחוץ מזה את פשוט מוכשרת ומקסימה בטירוף
ולדעתי פעם אפילו היינו שכנות .... הילה
:-)
מחקאיפה ? ...
כתום במיוחד!!!
השבמחק